Gani

O nama

1Modna kuća „Gani“, dom tradicije i riznica odevnih predmeta za praktičnu i savremenu ženu današnjice, osnovana je 2000. godine kao porodicna firma, sa ciljem da bude različita, da osmisli i realizuje nešto što se zove „za svaku priliku“. „Gani“ se nije „udvarala“ komercijalnim trendovima, vec koristeći sve što nam je priroda dala, od pamuka i konoplje, različitim tehnikama izrade, kreira kratke i duge haljine za sve romantične i savremene.

Lepršave haljine od pamučnog platna ukrašene čipkamaodkonoplje učinile su da budemo uvršteni u red nacionalnog blaga Srbije. Sa takvim statusom, modna kuća ''Gani'' sa ponosom predstavlja umetničko bogatstvo sirom sveta.

Pečat naše originalnosti su brojne nagrade, priznanja, blagodari dodeljeni od strane stručnih lica u zemlji i inostranstvu i ova lepota nije promakla nijednom ženskom oku predstavljena na brojnim modnim revijama, manifestacijama i prezentacijama.

„Ove haljine pričaju ličnu priču, a štede i vreme i novac, samim tim što se ne peglaju i lako se održavaju. Sa dosta afiniteta prema ovome što radim, trudim se da sačuvam samosvojnost, pravim nešto unikatno, drugačije, a pri tom i savremeno. Ne postoji bolji dizajner od prirode. Inspiracija je svuda oko nas!“

Dragica Gavric      

Poslovna ponuda

Modna kuća „Gani“ u svom veleprodajnom asortimanu može da vam ponudi kratke i duge haljine u bež boji, od prirodnih materijala, čistog pamuka i konoplje, univerzalnih veličina i lake za održavanje.

1